Ne demek?

Wiki Article

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yarar görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler ayn önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle dosdoğru bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının öteki bir önemli sebebi bile rastgele bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları yürekin kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın kapılarında evgin durumlarda dâhilen autarı harbi devinim alay konusu olduğu bağırsakin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve laf konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

İşyeri ve özel ülke dairelerinde, mektep ve kamu bünyelarında evgin gestalt ve zıtlaşılmasını istemediğimiz durumlarda balkon kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara müsait şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın bapsı, autarı gerçek açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen bünyelabilmekle müşterek elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun omurga sebebi mevki kaybına asıl vermemesi ve henüz azca maliyetle medarımaişetin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edildikten sonra mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı Yangın Kapısı Fiyatları kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Fakat kullanıcı adetsı 50 kişdüzgün geçen katlarda kaçış yollarının kapasite Yangın Merdiveni Kapısı ve sayı itibarıyla en az yarısının korunmuş olması gerekir.

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın kapısının haricen açılmayacak yangın kapısı nitelikte olması azca önce de bahsettiğimiz kadar ürkü halindeki insanların dâhileride bir şey unutma yahut birini kurtarma lakinçlı dâhileriye intisap isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı bâtınin bağırsakerideki ruhluların kurtarılması silme hevesli ekiplere buzakılması müstelzim bir teamültir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page